Compleat Coaching
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Introductie in werken met onbewust gedrag 

Herkenbaar?
Advies wordt niet opgevolgd, oefeningen niet gedaan, het behalen van die mooie doelen lukt niet of maar matig.

Van die trajecten waar je veel energie in steekt, maar waar het toch helaas vast loopt. Met een onbevredigend gevoel als gevolg, voor je cliënt én voor jou.
Veel voedingsprofessionals, leefstijlcoaches en POH-ers herkennen dit. Daar ben je niet de enige in.

Oorzaken waarom het niet lukt kunnen heel divers zijn:
De kennis is niet voldoende. De prioriteit is er niet, andere dingen in het leven vragen wellicht meer aandacht.

Onbewust gedrag
Maar de allergrootste oorzaak is toch echt het onbewuste gedrag, de onbewuste weerstand van jouw cliënt.
Hoe snel herken jij die weerstand bij je cliënt? Weet jij waar je op moet letten om dat onbewuste, belemmerende gedrag bij jouw cliënt te herkennen?

Een snelle herkenning zorgt dat je sneller tot de kern kan komen. Sneller op een effectievere wijze aan de slag met de doelen. En bovenal houden jouw cliënt én jij veel meer energie over!

De noodzaak is duidelijk. Maar hoe kan jij hiermee werken zonder jarenlange therapeutische opleidingen te moeten volgen?
Dat vertellen wij je tijdens de gratis webinar Introductie in het werken met onbewust gedrag, speciaal voor voedingsprofessionals, leefstijlcoaches en POH-ers (GGZ).

Tijdens de webinar bespreken we al die obstakels die je tegen kan komen in jouw praktijk. Hoe kunnen die obstakels ontstaan en natuurlijk, hoe zou jij hiermee aan de slag kunnen.

Praktische info
Wees er snel bij, want vol = vol.
De webinar wordt gegeven via Webinargeek. Je hebt alleen een computer, laptop, tablet of smartphone met internetverbinding nodig.

Kan je er niet bij zijn? Schrijf je gerust in. Je kan de replay tot 1 juli terugkijken op een moment dat voor jou uitkomt.

Training 8 september
Weet jij al zeker dat je verder wil met het werken met onbewust gedrag? Wil je nog meer achtergrond kennis van onbewust gedrag en meer tools rond het werken met onbewust gedrag? Schrijf je dan alvast in voor de training Mental Space Psychology: Basistraining - Werken met onbewust gedrag, op 8 september in Katwijk. Tijdens de webinar zullen we je meer over deze training vertellen.
Inschrijven voor deze training kan via https://coaching-therapie.nl/trainingen/trainingen-live/basistraining-msp-voedingsprofessionals/
Presentatie door
Jacqueline Heemskerk - Mental Space Psychology Trainer en NLP-/hypnotherapeut
Bianca Hermans - Diëtist en gedragstherapeut​​​​​​​

Duur
1 uur

Deel dit webinar